sunnuntai 12. toukokuuta 2013

The Reception

Nu har det börjat bli tid för att bestämma var vi skall hålla själva bröllopet. Eftersom att vi inte kommer att ha någon vigsel i en kyrka så behöver vi bara välja och reservera ett ställe. 

Enkelt? Nja, inte direkt. Det finns en massa vackra ställen i Esbo som skulle passa för bröllop men om man inte har tänkt tömma hela bankkontot blir valet otroligt svårt. 

Igår åkte jag och A runt och kollade på potentiella platser och just nu ligger valet mellan två ställen.


1. Noux friluftsstuga


Stället är stort och rymmer 100 pers lätt, fast inte i ett och samma rum. Byggnaden är fin och gården runt omkring är helt okej. De har en egen catering firma som sköter all mat och man skall få själv sätta ihop sin meny. 
Priset är häller inte dåligt. Bilden är tagen från deras hemsida.


2. Carlberg


Carlberg rymmer också 100 pers, men där kan du placera alla gäster i ett stort rum som också har en scen. Byggnaden är riktigt fin men gården är inte lika stor som den vid Noux friluftsstuga. De har dock inget egen catering firma. Priset ligger på nästen det samma. Bilden är tagen från deras hemsida.

Vi har ännu inte kontaktat någon av dom eller besökt husen innanför. Just nu vet jag inte vilket ställe jag föredrar. Det här kommer att bli ett otroligt svårt val. Är det någon läsare som har erfarenhet av de här ställena? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti